Asociaţia Copiii, zâmbete și vise

Asociaţia Copiii, zâmbete și vise

Aicha

Status: Fundraising

Aicha este diagnosticată cu paralizie cerebrală, tetrapareză mixtă, accentuată pe partea dreaptă cu tulburări de coordonare, retard psihomotor.

[ Show more ]

5,745 RON

Raised:

3

Supporters:

41

Donations:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Aicha s-a născută în 26.07.2008, prin naştere naturală la 38 săptămâni dupa un travaliu prelungit de aproximativ 13 h. 

Aicha a fost diagnosticata la nastere cu Asfixie obstetricală gravă cu sindrom convulsiv, EHIP formă severă şi pneumonie postventilaţie mecanică. După ieşirea din spital am urmat numeroase investigaţii în ţară cât şi în străinătate, diagnosticul final fiind de paralizie cerebrală, tetrapareză mixtă, accentuată pe partea dreaptă cu tulburări de coordonare, retard psihomotor.

Aicha a urmat pana acum mai multe tratamente de recuperare în Timişoara unde locuieşte, în ţară şi străinătate. Ameliorarea ei depinde de continuarea susţinută a acestor trantamente de recuperare pentru care are în permanenţă nevoie de fonduri. 

Acum are nevoie urgent de susţinere pentru a putea beneficia de o sesiune de terapii la Oradea care va dura 3 săptămâni, în luna decembrie. Costurile totale sunt de 3500 lei, suma care include costurile terapiei (1800 lei), transport, cayare şi masă. 

Mai multe detalii despre Aicha puteti citi aici - http://zambetesivise.ro/tulbure-aicha-denisa/

Vă mulţumim că ne susţineţi şi sunteţi alături de Aicha!